پیام دبیر اجرایی کنگره
1398/12/26

با سلام و ارزوی سلامتی برای شما پژوهشگران و خانواده های گرامی تان و همچنین عرض خداقوت برای تمامی اعضای تیم مراقبت و درمانی کشورمان که در خط مقدم مبارزه با ویروس جدید کرونا در حال خدمت رسانی می باشند.

* بنا به پرسش مکرر برخی عزیزان مبنی بر ادامه روند برگزاری اولین کنگره دانشجویی آوان لازم است توضیحاتی خدمت شما عرض گردد.

* تاریخ برگزاری کنگره همچنان ۴ و ۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ می باشد که امیدواریم با بازگشت کشور به حالت عادی میزبان خوبی برای شما عزیزان باشیم.

* لازم به ذکر است در صورت تداوم شرایط کنونی ناچارا کنگره در تاریخ دیگری که پس تصمیم گیری توسط برگزار کنندگان اعلام می گردد در خدمت شما خواهیم
بود.

* ما تمام تلاش خود را در جهت برگزاری هرچه بیشتر و بهتر اولین کنگره دانشجویی آوان انجام داده تا روز هایی به یاد ماندنی در خاطرات شما ثبت
گردد.همچنین برنامه های خوب و متنوع علمی و تفریحی حین برگزاری کنگره برنامه ریزی گردیده که متعاقبا اعلام می گردد.

* سپاس از تمامی عزیزانی که تا کنون مارا همراهی کرده اند

* عارف بلنده دبیر اجرایی اولین کنگره دانشجویی آوان